top of page

Vloer verwijderen – snel en eenvoudig

Een vloer verwijderen gebeurt vaak als men een nieuwe vloer erin wil leggen. Maar een vloer verwijderen is zo simpel nog niet - er komt best wel wat werk bij kijken. Afhangend van het type vloer, zijn er ook speciale gereedschappen nodig om (zonder schade) de vloer eruit te kunnen halen. Bovendien is een vloer verwijderen een tijdrovende klus met voldoende fysieke inspanning.

Pannekoek Sloopwerken heeft al twee decennia ervaring in het slopen en verwijderen van integrale onderdelen van constructies. Zo zijn ook vloeren een van onze specialiteiten. We beschikken over kennis en de nieuwste gereedschappen om de vloerverwijdering zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Vloer verwijderen
Vloer verwijderen

Zelf verwijderen van je vloer

We raden ten zeerste af om zelf uw vloer te verwijderen. Het komt vaak voor dat mensen dit zelf proberen en met een hoger kostenplaatje eindigen dan als ze een professioneel bedrijf inhuren. Dus ons advies: schakel Pannekoek Sloopwerken in zodat u bespaart op de kosten en de garantie heeft dat de verwijdering nauwkeurig gebeurt.  

Daarnaast vergist men zich snel in het fysieke werk wat hieraan vastzit. Het lopen met de platen van de vloer is geen pretje, om het dan nog maar niet te hebben over het verwijderen van de vloer. Ons team werkt nauw samen en gebruikt handige tools om de fysieke inspanning te verminderen. En we voeren de oude vloer gelijk milieubewust af, waardoor u de platen ook niet zelf hoeft te vervoeren. Bespaar uzelf dat uitputtende werk en maak gebruik van onze dienst.

Vloer verwijderen specialist

Uw vloer laten verwijderen door Pannekoek Sloopwerken

Ons ervaren team van specialisten weet altijd raad en streeft ernaar om uw vloer zo snel en goed mogelijk te verwijderen. Als u uw vloer laat verwijderen door Pannekoek Sloopwerken, bent u ervan verzekerd dat het werkproces goed en spoedig verloopt.

Zeker in uw thuissituatie wilt u dat het goed gebeurt. De vloer gaat er immers niet uit voor de lol – vaak wordt er ruimte gemaakt voor een nieuwe vloer. Ons team zorgt ervoor dat deze overgang soepel verloopt. Met oog voor detail en hart voor het vak gaan we te werk om uw vloer vakkundig te verwijderen.

Specialist vloer verwijderen

Pannekoek Sloopwerken kan ieder type vloer verwijderen, maar de ene vloer heeft meer aandacht en tijd nodig dan de ander. Heeft u bijvoorbeeld specifiek tapijt? Of zelfs gelijmd tapijt? Ook dan staan we voor u klaar.

Het verwijderen van gelijmd tapijt vereist het juiste gereedschap en is fysiek zwaar werk. Daarom is het verstandig om dit over te laten aan onze specialisten. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste veiligheidstechnieken om het werk zo veilig en efficiënt mogelijk uit te voeren. Lijmresten zijn onvermijdbaar, maar gelukkig is ons team uitgerust met de nieuwste snufjes om dit binnen mum van tijd eenvoudig te verwijderen zonder schade aan de ondervloer.

Zeker bij gelijmd tapijt is het kern om dit niet zelf te proberen. De kans op schade bij de ondervloer en uw muren is zeer groot, wat voor ernstige problemen kan zorgen op de korte en lange termijn. En uiteraard zitten hier torenhoge kosten aan verbonden om dit op te lossen.

Schakel ons in om uw vloer te laten verwijderen

Betonvloer slopen

Strijkvloer/dekvloer verwijderen

Sommige betonvloeren zijn aan vervanging toe. Dit kan zijn door scheuren, slijtage of slechte isolatie.  In veel panden kan de betonvloer machinaal worden verwijderd doormiddel van een breekhamer aan een graafmachine. Bij gesloten ruimtes is dit eventueel uitlaatgasvrij mogelijk. In kleine ruimtes kan de vloer handmatig worden gesloopt.

Welke vloer u ook heeft, bij sloopbedrijf Pannekoek bent u aan het goede adres! Met onze jarenlange ervaring kunt u blindelings vertrouwen op ons vakmanschap.

Wilt u vloerverwarming in uw huis? Dan moet u vaak uw strijkvloer laten verwijderen. De strijkvloer (ook vaak dekvloer genoemd) is een cement vloer die op uw draagvloer (betonvloer) ligt. De strijkvloer zorg voor een egale afwerking. In deze vloer zit de vloerverwarming verwerkt.

Met zorgvuldig hakwerk kan de strijkvloer los worden verwijderd van de draagvloer. 
 

Volledige vloer verwijderen

Pannekoek Sloopwerk - Duurzaam verwijderen vloer

Volledige service van a tot z

We stoppen niet bij het verwijderen van uw vloer. We zorgen ervoor dat de ondergrond er tiptop bijligt voor de volgende vloer. We nemen de nodige maatregelen om het afval van de verwijdering milieubewust af te voeren. Onze aanpak is dus niet alleen gericht op snelheid en efficiëntie, maar ook op duurzaamheid en gemak.

Daarbij staat communicatie bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat u te allen tijde op de hoogte bent van onze werkzaamheden. Daarom stellen we van tevoren een waterdichte offerte op die alleen aangepast wordt met uw toestemming. Achteraf geen verborgen kosten of nare praktijken, dat beloven we u.

Pannekoek Sloopwerk - Ervaring vloer verwijderen

Pannekoek Sloopwerken heeft ervaring in de (sloop)bouw

Onze ervaring in de sloop heeft ons veel kennis gegeven over alle onderdelen van een gebouw. Zo is een onbeschadigde ondervloer cruciaal om een vloer neer te leggen die jaren meegaat. Onze experts kijken niet alleen naar de vloer of ondervloer – ze communiceren over alles wat hen opvalt. Lijkt het erop dat iets in de toekomst een probleem kan gaan vormen voor de vloer of uw gebouw in het algemeen? Dan denken ze met u mee en geven ze passend advies.

En mocht u behoefte hebben aan andere sloopwerkzaamheden, dan kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij aan renovatie sloop, casco sloop, etc. Onzeker of we u verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

U kunt altijd een beetje extra verwachten bij Pannekoek Sloopwerken.

Houten vloer verwijderen

Het hout wordt uiteraard keurig gerecycled als u ervoor kiest om dit niet zelf te houden.

Houten vloer laten verwijderen

Een houten vloer verwijderen vereist de nodige precisie en kennis van zaken. Onze experts weten raad en beginnen met de plinten en losse vloerdelen. Bij een houten vloer kan het zo zijn dat de platen vastgenageld zitten aan de ondervloer. Dan is het van belang om de nagels zorgvuldig te verwijderen met bepaalde gereedschappen voordat de houten platen eruit gehaald kunnen worden.

Pannekoek Sloopwerk - Parketvloer verwijderen

Parketvloer laten verwijderen

U kunt ook bij Pannekoek Sloopwerken terecht voor het verwijderen van parketvloer. Het proces is redelijk simpel, maar vereist wel de nodige expertise: we maken de vloerpanelen voorzichtig los met speciaal gereedschap. Als ze gelijmd zijn, dan nemen we wat extra tijd om dit zorgvuldig mee te nemen. Na verwijdering van de platen, zorgen we ervoor dat alle lijmresten en overig afval netjes wordt afgevoerd.

Het is niet aan te raden zelf een parketvloer te verwijderen, aangezien er dan vaak schade aan de ondervloer komt. Dit komt voornamelijk omdat een parketvloer op meerdere manieren gelegd kan worden, wat demontage net wat moeilijker maakt. Maar ons team kent alle methodes op hun duimpje en ziet gelijk wat er moet gebeuren.

Pannekoek Sloopwerken - Vloer verwijderen plannen

Met respect voor uw planning

We begrijpen als geen ander dat een strak schema nodig is om ongemak te voorkomen. Dagenlang zonder vloer zitten is niet ideaal. We communiceren dan ook altijd ver van tevoren over de geplande datum waarop we uw vloer verwijderen. Afhangend van de grootte, trekken we hier meerdere dagen voor uit. Dit is vaak alleen het geval bij grote bedrijfspanden waarbij meerdere ruimtes vloerverwijdering nodig hebben. Dan plannen we het zo in dat u genoeg tijd heeft om de nieuwe vloeren er direct weer in te kunnen leggen om minimale bedrijfstijd te verliezen. 

Verwijderen alle type vloeren

Voor alle type vloerverwijdering

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor ieder type vloer. Bovenstaande vloeren zijn slechts de meest voorkomende, maar ons team staat klaar voor iedere uitdaging. Van het verwijderen van tegels tot vinyl, van laminaat tot linoleum, wij zorgen ervoor dat ieder project met succes wordt afgerond waarna we uw ondervloer schoon en wel achterlaten.

Wilt u dat uw vloerverwijdering ook goed gebeurt? Twijfel dan niet en schakel Pannekoek Sloopwerken in.

bottom of page