top of page

Casco sloop

Casco sloop is het volledig leegstrippen van een pand. Het kan gaan om winkels, kantoren, bedrijfshallen of woningen. Het leegstrippen van een pand zorgt ervoor dat bij de verbouw het pand volledig kan worden ingedeeld naar uw wensen. Naast het aanpassen van de uitstraling door het strippen van de woning kan met casco sloop ook de indeling worden gewijzigd. Hiervoor kunnen binnenmuren worden verwijderd of doorgangen worden gecreëerd in draagmuren waarmee u uw pand een compleet andere uitstraling kunt geven.

Casco sloopwerk
Leeg strippen van een pand

Waarom een specialist voor casco sloopwerk?

Slopen kan je maar één keer fout doen. Verkeerd slopen kan funest zijn voor een pand. Elke woning heeft een constructie van dragende delen wat de woning overeind houdt. Deze constructie is niet bij elk pand gemakkelijk zichtbaar. Vaak is een specialist met ervaring nodig om te zien wat zonder problemen verwijderd kan worden en wat absoluut moet blijven staan.
Naast het behouden van de draagconstructie wilt u wellicht karakteristieke eigenschappen van het pand behouden. Bijvoorbeeld als het gaat om een monumentaal pand.

Met al meer dan 25 jaar ervaring in sloopwerk is sloopbedrijf Pannekoek het aangewezen adres voor uw casco sloop. Wij brengen vooraf uw wensen in kaart en geven uw advies over de mogelijkheden.

bottom of page