top of page

Colofon

Website realisatie

Deze website is gerealiseerd door MKB Marketing Zeeland. MKB Marketing Zeeland is specifiek gericht op MKB’ers en staat voor no-nonsens marketing met oog op resultaat. Dit betekent geen vage beloftes maar concrete doelstellingen en resultaten voor u. MKB Marketing Zeeland is betrokken en denken proactief met u mee zodat u het maximale uit de online wereld haalt. 

Lees wat zei hier zelf over zeggen:

Online marketing is steeds belangrijker aan het worden. Toch laten nog veel MKB bedrijven hier kansen liggen. Wij willen online marketing toegankelijk maken voor het mkb in Zeeland. Dit terwijl we vasthouden aan de Zeeuwse nuchterheid. Die Zeeuwse nuchterheid hebben we vertaald in 3 principes waar de samenwerking op gebaseerd is. 

Het eerste principe is oog voor resultaat. Wat levert het uiteindelijk op? Dat is natuurlijke de belangrijkste vraag. Elke bedrijf is anders, daarom passen wij onze strategie aan op uw bedrijf en doelgroep. We gaan concreet kijken welke onderdelen van online marketing het meeste opleveren voor uw bedrijf.

Als tweede principe staan wij proactief in een samenwerking met uw organisatie. Dit betekent dat wij met u meedenken en betrokken zijn bij uw bedrijf. Wij zetten ons in om uw bedrijf verder te helpen.

Ons laatste principe is het makkelijkst, 1 aanpreekpunt met korte lijnen. Niet 3 keer doorverbonden worden voordat u de goede persoon hebt, maar persoonlijk contact waarbij we u direct helpen. Gewoon één contactpersoon die u altijd kunt bereiken. Zo leren wij meer over uw bedrijf, en u meer over de onze. Beter voor iedereen en beter voor het resultaat. Dat is online marketing waar we gelukkig van worden.

Bent u nieuwsgierig geworden wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website en neem gerust contact op!

bottom of page