top of page
Pannekoek sloop- en grondwerken logo

Colofon

Website realisatie

Deze website is gerealiseerd door Piek Marketing. Voorheen bekend als MKB Marketing Zeeland. Wij ondersteunen bedrijven met effectieve online marketing gericht op concrete resultaat. Wij doen geen vage beloftes, maar stellen concrete doelstellingen en zorgen voor zichtbare resultaten voor jouw bedrijf. Overleggen waar nodig, en doorpakken waar kan. Betrokken bij jou als klant en pro-actief meedenken hoe we de online kansen benutten voor jou.
 

Online marketing wordt steeds belangrijker, maar veel bedrijven laten nog kansen liggen. Wij willen online marketing toegankelijk maken, terwijl we vasthouden aan een nuchtere en eerlijke benadering.

Onze samenwerking is gebaseerd op drie principes:

  1. Het eerste principe is oog voor resultaat. Wat levert het uiteindelijk op? Dat is natuurlijke de belangrijkste vraag. Elke bedrijf is anders, daarom passen wij onze strategie aan op jouw bedrijf en doelgroep. We gaan concreet kijken welke onderdelen van online marketing het meeste opleveren voor jouw bedrijf. ​

  2. Als tweede principe staan wij proactief in een samenwerking met jouw organisatie. Dit betekent dat wij met je meedenken en betrokken zijn bij jouw bedrijf. Wij zetten ons in om jouw bedrijf verder te helpen.

  3. Ons laatste principe is het makkelijkst, 1 aanpreek punt met korte lijnen. Niet 3 keer doorverbonden worden voordat je de goede persoon hebt, maar persoonlijk contact waarbij we je direct helpen. Gewoon één contactpersoon die je altijd kunt bereiken. Zo leren wij meer over jouw bedrijf, en jij meer over de onze. Beter voor iedereen en beter voor het resultaat. Dat is online marketing waar we gelukkig van worden.
     

Nieuwsgierig geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze website en neem gerust contact op!

bottom of page