top of page
Pannekoek sloop- en grondwerken logo

Asbest sanering

Asbest komt nog veel voor in bijvoorbeeld woningen, schuren en rookkanalen. Het werd tot 1993 veel gebruikt in de bouw. Inmiddels zijn de gezondheidsrisico’s bekend en is het gebruik van asbest verboden. 


Asbest kan niet zomaar verwijderd worden maar moet gesaneerd en afgevoerd worden door specialisten en volgens diverse veiligheidsprotocollen.

Heeft u vragen over het saneren van asbest of wenst u een offerte voor asbestsanering? Neem gerust contact op.

asbest slopen
Asbestdak verwijderen

Veilig & Zorgvuldig

Bij asbestsanering werken wij altijd met de juiste certificaten en werken wij volgens geldende normen en richtlijnen. Asbestsanering en zorgvuldigheid gaan hand in hand.  Ons personeel is ervaren en vakkundig in het saneren van asbest om uw en onze veiligheid te garanderen.

Compleet ontzorgt

Bij asbestsanering komt veel kijken, van de administratieve handelingen tot de afvoer van het afval. Wij ontzorgen u volledig in dit hele traject en regelen alles met de verschillende instanties.

Asbestsanering van groot tot klein

Asbest zit in veel verschillende producten verwerkt, de bekendste daarvan zijn de asbest daken, maar asbest kan ook in afvoerbuizen, kit, vloerzeil of vensterbanken zitten. Asbestsanering vraagt bij elk project daarom een aparte aanpak. Waar het asbest ook maar aanwezig is, wij zorgen altijd dat dit veilig wordt verwijderd en schoon wordt achtergelaten.

Werkgebieden asbestsanering.

Onze werk gebied is Zeeland en omgeving, hier vallen onder andere Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Tholen, Walcheren en Beveland onder, Maar ook daar buiten zijn we actief. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Saneren van asbest
Asbestsanering

Asbestsanering

Bij het sloopwerk komen we vaak asbest tegen. Dit kan niet zomaar verwijderd worden maar moet gesaneerd worden volgens speciale protocollen en met de juiste certificering. Wij zorgen dat dit dit veilig en vakkundig gebeurd en ontzorgen u in het hele proces.

bottom of page