top of page
Pannekoek sloop- en grondwerken logo
Sloopwerk & Grondwerk

Meer dan slopen

Pannekoek sloop- en grondwerk is meer dan een sloopbedrijf. Wij zijn betrokken bij onze klanten en dat wordt gewaardeerd, niet alleen ons werk doen maar actief meedenken. Sloopwerk en Grondwerk is vaak de eerste stap in een project. Een goede basis is belangrijk voor een project, en daar zijn we ons van bewust. In de afgelopen 25 jaar hebben we al heel wat projecten succesvol mogen realiseren, en wellicht binnenkort die van u!

Een gezicht bij het bedrijf:

U hoeft ons natuurlijk niet op onze blauwe ogen te geloven. Bekijk daarom wat andere van ons vinden:

Google reviews

Janco
Nina
Sloopbedrijf in Zeeland

Om ergens goed in te worden moet je ervaring opbouwen, en dat hebben we de afgelopen 25 jaar gedaan. Met al die ervaring kunnen wij onszelf met trots een specialist in sloopwerk & grondwerk noemen. Dit verklaart ook waarom klanten terug blijven komen, het vertrouwen is er.
Als sloopbedrijf weten wij als geen ander dat slopen meer is dan zomaar alles platslaan. Zorgvuldig te werk gaan is cruciaal. Dit is iets wat we meenemen bij al onze diensten, of  dit nu grondwerk, betonboring of asbest sanering is.

Vakkundig & Zorgvuldig

Flexibel & Doortastend

Wij houden niet van een hoop dure woorden, maar van duidelijke taal. Met onze doortastendheid kunnen we snel en effectief te werk gaan zonder een hoop bureaucratische rompslomp.
Elke project is uniek en daarom moet er wel eens geïmproviseerd worden, dit vraagt veel flexibiliteit. Doordat we een klein en kundig team zijn kunnen we heel flexibel werken, en zitten we niet vast in structuren. 

Ons sloopbedrijf is groot geworden door het kleine sloopwerk. Het sloopwerk waar een vakkundige hand voor nodig is.

Inmiddels is ons sloopbedrijf gegroeid en is ons machine park uitgebreid. Hierdoor zijn er diensten als grondwerk of totaal sloop  grondwerk bijgekomen. Maar we zijn niet verleerd waarmee we zijn begonnen, Pannekoek is nog steeds de specialist op het gebied van renovatie sloop, of specialistische sloopwerk.

Voor kleine en grote slopen

Voor zakelijk en particulier

Wij zijn er zowel voor zakelijke als voor particuliere klanten. Voor zakelijke klanten is Pannekoek niet het zoveelste sloopbedrijf of onderaannemer, maar u partner voor al uw sloopwerk & grondwerk. Als u als particulier uw huis wilt verbouwen, wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig gebeurd. Slopen kan je maar één keer fout doen. Met onze ervaring zijn we de specialist in sloopwerk & grondwerk.

Sloop van zwembad

Met het schaarser worden van grondstoffen, stijgende afval hopen, duurdere stortkosten en groeiend milieubesef wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Als sloopbedrijf zetten we ons beste beentje voor om onze afval verwerking duurzaam te maken. Dit lukt ons al aardig, veel van ons afval wordt gerecycled of hergebruikt. De volgende stap is het verhogen van direct herbruikbare materialen in circulair slopen. Benieuwd hoe wij bij uw project duurzaam of circulair kunnen slopen? Neem gerust contact op, we geven u graag advies over de mogelijkheden.

Duurzaam & circulair

afvalverwerking
Grondverzet

Oorsprong

Pannekoek is als sloopbedrijf opgericht in 1996 door Jan Pannekoek. Hij richtte zich op het sloop en renovatie werk op Schouwen- Duiveland. De nadruk lag op handsloopwerk en kleinschalig totaalsloopwerk. Het sloopbedrijf begon te groeien, er kwam personeel bij en in de loop van de jaren werden er verschillende machines aangekocht waardoor er meer diensten konden worden aangeboden.

Vandaag de dag

Inmiddels heeft de volgende generatie het sloopbedrijf voortgezet en heeft Janco het bedrijf volledig overgenomen. Met de overgang naar de nieuwe generatie is er naast sloopwerk ook ingezet op grondwerk.
Met de groei van het bedrijf is ook het werkterrein vergroot. Waar voorheen voornamelijk gewerkt werd op Schouwen-Duiveland zijn we inmiddels ook volop aanwezig op Goeree-Overflakkee, Tholen, Beveland en Walcheren. Maar daar stoppen we niet, ook projecten buiten deze regio's nemen we met evenveel enthousiasme aan. 

Sloopbedrijf Pannekoek

Meer dan een Sloopbedrijf

bottom of page