top of page
Renovatie sloopwerk zeeland

Waarom renovatie sloopwerk?

Verbouw is vaak voordeliger dan nieuwbouw. Daarnaast kan er niet altijd voor totaal sloop gekozen worden door bijvoorbeeld monumentrecht of de omgeving. In deze gevallen moet nauwkeurig gesloopt worden en het pand worden klaar gemaakt voor verbouw.

Voor de modernisering van het pand of aanpassing van de indeling hoeft vaak niet alles gesloopt te worden. We noemen dit renovatie sloopwerk. Er wordt in goed overleg gesloopt zonder hierbij overige zaken te beschadigen. Bij het moderniseren van een pand kunnen de vloeren, wanden, of plafonds worden gesloopt. Bij en herindeling worden binnenmuren weggehaald of doorgangen gecreëerd. Met onze jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en kennis.

Wat is renovatie sloopwerk?

Renovatie monumenten pand

Renovatie sloop monumentenpand

Renovatie sloop komt veel voor bij een monumentenpand. Goede renovatie sloopwerk van een monumentenpand vergt extra vakmanschap. Bij een oud pand kan verkeerd slopen funest zijn voor de draagconstructie. Pannekoek sloopwerken heeft als sloopbedrijf in Zierikzee veel ervaring met monumenten panden. Heeft u advies nodig van een expert, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan hier contact op.

Renovatie sloop is een specialiteit, slopen kan je maar één keer fout doen.  Met renovatie sloopwerk wordt een pand klaar gemaakt voor de verbouwing. Dit kan een nieuwe bestemming zijn of een modernisering. Belangrijk hierbij is dat de draagconstructie van de woning, kantoorruimte, bedrijfshal of winkelpand intact blijft. 

Renovatie sloopwerk

Renovatie sloopwerk
bottom of page