top of page

Grondwerk bij Nieuwbouw & Aanbouw 

Bij het realiseren van een nieuwbouw of verbouwing is grondwerk en grondverzet de eerste stap van uw project. Pannekoek is uw adres voor grondwerk.

Bij grondwerk voor een nieuwbouw of aanbouw moet de kavel worden afgegraven zodat de fundering en vloer kan worden gelegd. Na het uitgraven van de fundering of afgraven van de kavel wordt er zand aangebracht om een goede ondergrond te creëren.  Vervolgens moet de fundering worden aangevuld zodat er een werkbaar terrein ontstaat voor de aannemer. Overtollig grond wordt tenslotte afgevoerd.
Naast het grondverzet is de aanleg van drainage, riool of andere afvoer een onderdeel van de grondwerkzaamheden.

Grondwerk bouwput
Fundering graven

Waarom uw grondwerk door Pannekoek?

Een goede droge en vlakke ondergrond maakt het het aanbrengen van de vloer of fundering door uw aannemer een stuk gemakkelijker. Bij het uitvoeren van grondwerk werken wij altijd met bouwlasers zodat er een vlakke ondergrond ontstaat met het juist afschot. 
Het juist afschot is ook belangrijk bij de aanleg van riool of drainage. Bij de aanleg van een afvoer zorgen we voor een goede ondergrond en afdekking zodat de afvoer niet kapot gaat of verzakt als er met zwaar materiaal overheen wordt gereden.

Waar zijn we actief?

Onze werkgebieden zijn in Zeeland en omstreken, hieronder vallen o.a. Walcheren, Beveland, Schouwen-Duiveland, Tholen en Goeree-Overflakkee, maar ook daarbuiten zijn we actief.  Vrijblijvend uw offerte opvragen? Neem dan hier contact op.

bottom of page