top of page
Pannekoek sloop- en grondwerken logo

Betonzagen

Betonzagen komt veel voor bij het uitvoeren van sloopwerk. Onder andere bij renovatie sloopwerk  of casco sloopwerk is het een veel gebruikte methode om bijvoorbeeld een doorgang te creëren. Voordelen van betonzagen is dat het grotendeels stofvrij is door gebruik van water, strakke zaaglijnen oplevert en trillingsarm is.

Naast het nauwkeurig kunnen slopen van delen van muren of vloeren kan er door het gebruik van betonzagen ook openingen worden gecreëerd in een vloer of muur. Voorbeelden hiervan zijn nieuwe deur- en raamopeningen, trapgaten, liftschachten of sleuven in vloeren en wanden.

Diamantzagen

Voor het betonzaagwerk gebruiken we diamantzagen. Deze zagen zijn watergekoeld waardoor er minder stof vrijkomt. Het water kan zo nodig direct worden opgezogen met een waterzuiger.

Betonzagen
Beton boren

Betonboring

Soms moet er door bestaande muren of vloeren worden geboord. Vaak is dit steen of gewapend beton. Met ons apparatuur kunnen wij met diverse diameters door de beton heen boren. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het boren van rookkanalen, ventilatie gaten of andere doorvoer gaten. Ook bij de aanleg van riolering of verankering komt betonboring van pas.

Onze betonboren zijn veelal watergekoeld, dit zorgt er voor dat de betonboring kan plaats vinden zonder stofoverlast. Het water kan direct worden afgezogen met een waterzuiger.

Meer informatie over of offerte voor betonboring? Neem gerust contact op.

Sleuvenfrezen

Bij sleuvenfrezen worden kleine zaagsneden gemaakt in de muur, vloer of plafond. Dit is ideaal voor het wegwerken van leidingwerk. Wilt u bijvoorbeeld een wasbak ophangen of kabels wegwerken in de muur, dan is het frezen van sleuven ideaal. Hiermee werkt u netjes al het leidingwerk en de kabels weg in de muur.

Beton zaagwerk

Boorwerk & zaagwerk

Sloopwerk gaat vaak gecombineerd met betonboren of betonzagen. Hiermee kunnen we nauwkeurig delen van een muur of vloer worden slopen, een doorvoer creëren of leidingwerk wegwerken.
 

bottom of page