top of page

Tapijt verwijderen door een specialist

Bent u toe aan een nieuwe vloer of moet u een huurwoning kaal opleveren? Dan moet u in veel gevallen het tapijt verwijderen. Of wellicht heeft u net een woning gekocht waar nog tapijt inligt en heeft u andere plannen voor de vloer.

Tapijt verwijderen is vaak een fysiek zware klus met veel kans op schade aan de ondervloer of muren als u dit zelf doet. Een expert zoals Pannekoek Sloopwerken verwijdert dagelijks tapijt vloeren en weet met iedere situatie raad. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat ze snel en efficiënt te werk gaan.

Wij zijn ook beschikbaar voor gelijmd tapijt verwijderen. De kosten verschillen per situatie, maar we hanteren een eerlijke prijs waar we van tevoren over communiceren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw situatie te bespreken. Vanuit hier adviseren we over de mogelijkheden.  

Tapijt verwijderen specialist
Tapijt laten verwijderen

Tapijt verwijderen is een kunst

Tapijt verwijderen zonder schade toe te brengen aan de ondergrond of de rest van de woning is een lastige klus. Maar als u ons inschakelt, bent u er zeker van dat alles gelijk goed gebeurt. We bieden de volledige service van a tot z – we beginnen met het verwijderen van het tapijt en zorgen ervoor dat we aan het einde van de klus de ondervloer netjes opleveren zonder tapijt- en lijmresten.

Ideaal als u gelijk een nieuwe vloer wil leggen!

 

Neem direct contact met ons op.

Specialist tapijt verwijderen

Waarom wij de ideale keuze zijn

Pannekoek Sloopwerken heeft ervaring met het veilig en zorgvuldig slopen en renoveren van constructies, waaronder complete vloerwerken. Tapijt verwijderen is een van onze specialiteiten. Daarnaast bent u bij ons ervan verzekerd dat we transparant communiceren en een helder overzicht geven van de werkzaamheden en kosten.

 

Nooit zullen we zonder te communiceren extra kosten in rekening brengen of dingen doen die we niet hebben afgesproken. Het contact met de klant en hun wens is onze prioriteit.

Gelijmd tapijt verwijderen

Ook voor gelijmd tapijt verwijderen

Gelijmd tapijt verwijderen is een vak apart. Mocht dit het geval zijn in uw woning, dan zit het tapijt vastgelijmd aan de ondervloer van de woning. Dit maakt het een stuk lastiger om het tapijt netjes te verwijderen zonder lijmresten achter te laten of schade toe te brengen aan de ondervloer of muren. Een specialistisch bedrijf met het juiste gereedschap is nodig om schade te voorkomen.

Daarnaast is het fysiek ook nog eens velen malen zwaarder dan bij gewoon tapijt. Wij raden het ten zeerste af om dit zelf te verwijderen. Vaak zien we dat als mensen zelf proberen om gelijmd tapijt te verwijderen, dat de toegebrachte schade velen malen hoger in de kosten loopt dan het inhuren van een professional zoals Pannekoek Sloopwerken.

Gelijmd tapijt verwijderen

Hoe verwijderen we gelijmd tapijt

Met speciale machines snijden we het gelijmd tapijt eenvoudig los van de vloer. Het lostrekken hiervan vereist nog wel de nodige inspanning, maar ons team is getraind om dit efficiënt te doen zonder fysieke klachten te ervaren.

Nadat het tapijt succesvol uit uw woning verwijderd is, blijven er bij gelijmd tapijt altijd lijmresten over. Dit uit zich vooral in dikke witte lijmresten op waterbasis of bruine lijmresten. Dit is immens moeilijk om zonder de juiste apparatuur zelf te verwijderen en raden wij dus ook ten zeerste af. Dit resulteert in 99% van de gevallen in schade aan de ondervloer.

Pannekoek Sloopwerken is voorbereid en brengt een lijmverwijderaar met zich mee waardoor het eenvoudig weg te halen is zonder enige schade.

Laat uw tapijt verwijderen door een specialist.

Gelijmd tapijt verwijderen van de trap

Gelijmd tapijt verwijderen van een trap is een lastige klus. Hierbij wordt het tapijt vaak niet alleen vastgelijmd, maar ook nog eens vastgeniet. We raden ten zeerste af om dit zelf te verwijderen, aangezien u dan zowel het tapijt, het lijm en de nietjes allemaal zelf moet doen. En als dit misgaat, kunnen de kosten immens oplopen.

 

Het is verstandig om ook in dit geval de ondersteuning van een specialistisch bedrijf zoals Pannekoek Sloopwerken in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat het gelijmd tapijt op uw trap zorgvuldig wordt verwijderd. Het neemt iets meer tijd in beslag dan een vloer van tapijt, maar ook hier gebruikt ons team de nodige tools om het werk te versnellen.

Tapijt verwijderen duurzaam

We werken altijd met het milieu in gedachten

Gelijmd tapijt brengt een berg afval met zich mee. Het is hierbij van belang om milieubewust te handelen. Wij snappen dat als geen ander. Onze specialisten nemen daarom de nodige maatregelen om de afvoer en recycling van verwijderd tapijt te garanderen. Ter plekke hebben we een container aanwezig voor zowel het tapijt als de lijmresten.

Tapijt verwijderen

Klaar voor een nieuwe vloer

In bijna alle gevallen maakt tapijt plaats voor een andere vloer. Het is dan van belang dat de ondervloer startklaar ligt – en dat is wat wij regelen na het verwijderen van uw tapijt. Het kost ons weinig moeite om uw ondervloer even na te kijken en vlug schoon te maken indien dit nodig is.

Pannekoek Sloopwerk - Tapijt

Daarnaast lukt het men over het algemeen ook niet om het gehele tapijt correct te verwijderen, waardoor je losse stukken krijgt die hardnekkig zijn om weg te krijgen en u alsnog een specialist nodig heeft om dit op te lossen en u heeft dan waarschijnlijk ook nog schade geleden. Ons advies? Huur gelijk ons in. Dan weet u dat het goed gebeurt.

bottom of page