top of page

Stratenmaker Zeeland? Pannekoek sloop- en grondwerken

Stratenmaker in Zeeland nodig? Pannekoek sloop- en grondwerken verzorgt alle soorten straatwerk voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Wij zijn uw specialist kleine en grote bestratingen voor diverse toepassingen. Als ervaren stratenmaker in Zeeland dragen we ook zorg voor het uitgraven, verharden en het aanleggen van de bestratingen.

Stratenmaker Pannekoek
Stratenmaker Zeeland

Ervaren stratenmaker Zeeland voor bedrijven en particulieren

Pannekoek sloop- en grondwerken is gespecialiseerd in alle soorten straatwerk in en rondom Zeeland. Daarin ontzorgen wij vanaf de voorbereiding tot aan de definitieve oplevering. Ons straatwerk kan variëren van de aanleg van siertuinen tot aan het realiseren van verharding voor zwaar materieel op grote terreinen. Ons straatwerk in Zeeland omvat:

 • Voorbereiden van de grond voor straatwerk

 

Pannekoek sloop- en grondwerken is naast straatwerk ook vakkundig in het voorbereiden van de grond voor de bestrating. Het uitgraven zorgt voor een stabiele basis en een goede afwatering. Als stratenmaker in Zeeland maken wij gebruik van lasers en afvlak-materiaal. Om de juiste ondergrond te creëren wordt de overtollige grond ook door ons afgevoerd. 

Stratenmaker Zeeland
 • Verharding voor de bestrating

 

Het voorbereiden van de grond of het terrein gebeurt ook door het aanbrengen van verharding. Bijvoorbeeld in de vorm van gebroken puin. Wij werken zo duurzaam mogelijk met gebroken puin dat afkomstig is uit onze sloopwerken. Een goede verharding kan ook bestaan uit het aanbrengen van worteldoek en zand. Daardoor is de bestrating eventueel ook geschikt voor zware voertuigen en materieel. Zoals auto’s en landbouwmachines.

 

 • Straatwerk in Zeeland voor kleine en grote projecten

 

Als ervaren stratenmaker zijn we specialist in zowel grote als kleine projecten.  Groot straatwerk kan onder andere het aanleggen van de verharding op bedrijventerreinen of hallen zijn. Wij zijn als stratenmaker in Zeeland ook gespecialiseerd in verhardingen die geschikt zijn voor zwaar materieel. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van betonplaten.

 

Zoekt u straatwerk in Zeeland voor het aanleggen van siertuinen of een verharding rondom uw woning? Ook dan staan de ervaren stratenmakers van Pannekoek sloop- en grondwerken voor u klaar. Wij verzorgen ook straatwerk bij nieuwbouw of verbouw. 

Bestrating grote terreinen

Bestrating aanleggen voor zwaar materieel of grote terreinen

Verhardingen voor grote terreinen of voor zware voertuigen? Ook dit straatwerk kunt u laten aanleggen door Pannekoek sloop- en grondwerken. Deze verharding moet aan andere eisen voldoen dan sierbestrating of bestratingen rondom een woning. Een goede voorbereiding is belangrijk om een lange levensduur te kunnen garanderen. Tijdens het uitgraven van de grond besteden we als stratenmaker in Zeeland extra aandacht aan de fundering. De grond moet vlak zijn om schade of verzakkingen te kunnen voorkomen. Het straatwerk zelf moet tevens sterk genoeg zijn. Wij werken daarom ook met betonplaten.  

 

 • Verharding voor bedrijventerreinen

 • Straatwerk voor bedrijfshallen

 • Bestrating voor zwaar materieel

 • Verharden van parkeerterreinen

 

Op zoek naar een stratenmaker in Zeeland voor het bewerken, verharden en aanleggen van parkeerterreinen? Pannekoek sloop- en grondwerken beschikt over eigen materieel. Onder andere voor het uitgraven van het terrein en het voorbereiden van de grond door het aanbrengen van gebroken puin of zand. Ook parkeerterreinen hebben straatwerk nodig die bestand zijn tegen een hoge belasting. Een goede voorbereiding is van belang, maar dat geldt ook voor het gebruik van het juiste straatwerk en de randafwerking van de verharding.

Klein straatwerk Zeeland

Klein straatwerk in Zeeland in tuinen en rondom woningen

Als stratenmaker verzorgt Pannekoek sloopwerken in Zeeland ook klein straatwerk in opdracht van particulieren. Heeft u net een nieuwe woning gekocht en wilt u de siertuin voorzien van een mooie bestrating? Ook voor nieuwbouwprojecten staan onze ervaren stratenmakers voor u klaar. Onder andere voor het laten verharden van het terras of wanneer u de bestaande bestrating wilt laten vervangen voor nieuw straatwerk. Naast klein straatwerk in tuinen of rond woningen, zijn we ook gespecialiseerd in herbestratingen.

Stratenmaker Zeeland

Vakkundig en flexibel in straatwerk en bestratingen

Als stratenmaker in de provincie Zeeland weten we dat flexibiliteit en vakmanschap belangrijk zijn voor een goed eindresultaat. Onze bestrating diensten omvatten daarom meer dan alleen het aanbrengen van verharding. We denken graag met onze klanten mee. Daarin zijn we flexibel en altijd betrokken. Of het nu gaat om klein straatwerk in Zeeland of om het verharden van grote terreinen voor zware voertuigen. Zoals tractoren, kranen en shovels.

 

De aan- en afvoer van zand, de machinerie voor het uitgraven van de grond en het aanleveren van de bestrating. Wij hoeven géén gebruik te maken van andere partijen. Dit garandeert niet alleen een uitstekend eindresultaat, maar ook duurzame bestratingen die volledig voldoen aan uw wensen. U heeft altijd de beschikking over één aanspreekpunt.

 • Grondvoorbereiding

 • Alle soorten straatwerk

 • Verhardingen van grote terreinen

 • Aan- en afvoer van grond en zand

 • Ruim 25+ jaar ervaring

Stratenmaker Zeeland

Vrijblijvende offerte aanvragen stratenmaker provincie Zeeland

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor straatwerk in Zeeland van Pannekoek sloop- en grondwerken. Bijvoorbeeld voor het laten bestraten van parkeerplaatsen bij woningen of grote parkeerterreinen bij bedrijven en instellingen. Ook straatwerk met een hoge belastbaarheid kunnen wij voor u verzorgen. Evenals sierbestrating voor tuinen of terrassen.

 

Een offerte voor straatwerk in Zeeland wordt natuurlijk geheel afgestemd op uw wensen en de kenmerken van het te bestraten terrein. Doordat wij voor ons straatwerk geen gebruik hoeven maken van de diensten van andere partijen, bieden wij concurrerende tarieven

 

Of dat nu gaat om het verharden van boerenerven, het aanleggen van bestrating in tuinen, patroon bestrating op het terras, herbestrating of verharding voor zwaar materieel. Bent u op zoek naar een ervaren stratenmaker in Zeeland of heeft u andere wensen met betrekking tot straatwerk? Wij denken met u mee en voorzien u graag van een op maat gemaakt advies.

 

Heeft u vragen over onze stratenmakers diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden. Of dat nu gaat om kleine particuliere projecten of verhardingen voor erven en andere grote oppervlakken. 

bottom of page