top of page

Straatwerk

Naast grondwerk kunnen wij ook uw straatwerk verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van bestrating voor bedrijven en bestendig voor zwaar materieel. Verder verzorgen we kleiner straatwerk bij woningen of na tuinaanleg.

Uitgraven voor straatwerk

Bij aanleg van nieuw straatwerk zal eerst moeten worden uitgegraven om de juiste ondergrond te creëren voor de bestrating. Hierbij graven wij de juiste maten uit en voeren we overtollig grond af. Met onze bouwlaser en afvlak materiaal zorgen we altijd voor een vlakke ondergrond met het juiste afschot.

straatwerk
Aanleg straatwerk

Verharding

Het aangelegde straatwerk moet niet verzakken daarom is verharding essentieel. Wij leggen deze verharding aan doormiddel van gebroken puin (afkomstig uit ons sloopwerk), anti worteldoek en een zandlaag. Dit zorgt ervoor dat er met zwaar materieel overheen kan worden gereden zonder dat het straatwerk zal verzakken. Zo bent u verzekerd van duurzaam straatwerk.

Aanleg van uw straatwerk.

Straatwerk is er in allerlei soorten en maten. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk voor bedrijventerreinen, bedrijfshallen, zwaar materieel of parkeerplaatsen.
Daarnaast verzorgen wij ook kleiner straatwerk rond woningen, bij nieuwbouw of verbouw of bij tuinaanleg. Neem contact op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte.

Betonplaten

Een veel gebruikte verharding voor grote terreinen zijn stelconplaten (betonplaten). Het voordeel van stelconplaten is hardheid waardoor ze slijtvast zijn en het grote oppervlakte. Door het grotere oppervlakte wordt verzakking verder geminimaliseerd en worden trillingen beter verdeeld.

Vrijblijvende offerte?
Benieuwd wat u er mogelijkheden zijn voor uw terrein? Neem gerust contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Stelconplaten leggen
bottom of page