top of page
Totaal sloop huis

Meer dan slopen

Naast het slopen moet de kavel ook opgeleverd worden voor de volgende bestemming. Of dit nu voor nieuwbouw, tuin of een andere bestemming is. Dit betekend dat de kavel schoon en werkbaar moet worden opgeleverd. Bij Pannekoek Sloopwerken zijn we ons ervan bewust dat het sloopwerk pas het begin van het project is, daarom zorgen wij voor een optimale opleving van de kavel. Naast het sloopwerk kunnen we tevens direct verder gaan met het grondwerk zoals uitgraven van de fundering, straatwerk, of tuinaanleg

Wij draaien onze hand niet om voor een sloopklus, of dit nu het slopen is van een complete woning, het slopen van een aanbouw of het slopen van een tuinhuisje. Met onze jarenlange ervaring hebben we alles langs zien komen, en kunt u vertrouwen op ons vakmanschap.

Groot of klein sloopwerk

vakkundig totaal slopen

Duurzame afval verwerking

Goede en duurzame afval verwerking in essentieel om zowel kosten te besparen als duurzaam te werken. Bij het slopen van een huis wordt gekeken welke materialen er zich bevinden en wordt het stukje voor stukje weg gehaald zodat alles kan worden gescheiden en het afval optimaal kan worden verwerkt.

Circulair slopen

Een stapje verder dan duurzaam slopen is circulair slopen. Hierbij word gekeken welke materialen herbruikt kunnen worden bij de bouw.  Voor meer informatie kijk op onze pagina over circulair slopen.

“zo plat als een Pannekoek”

Totaal sloop lijkt makkelijk: Gewoon alles platslaan! Dit klinkt als een snel en makkelijk klusje, maar niets is minder waar. Er wordt niet voor niks gezegd slopen is omgekeerd bouwen. Net als bouwen moet een totaal sloop nauwkeurig en secuur gebeuren. Wij letten op de verschillende materialen in het gebouw en houden rekening met de omgeving. Hierdoor voorkomen we beschadigingen aan omliggende gebouwen of de omgeving.

Totaal sloop

Totaal sloop schuur
bottom of page