top of page

Zoveel huizen zoveel vloeren. Er zijn heel wat verschillende vloeren tegel, tapijt, hout. Met vloerverwarming of zonder en met of zonder kruipruimte. Elke vloer is weer anders. Als sloopbedrijf weten wij hier alles van. Met de juiste kennis en het juiste gereedschap kan elke vloer veilig worden verwijderd. Wilt u advies van een expert, of een vrijblijvende offerte? Neem dan  contact op.

Vloer verwijderen

Vloerverwijderen
Tapijt strippen

Tapijt verwijderen

Is uw tapijt zo stevig gelijmd dat u dit er niet uit krijgt? Om de tapijt er netjes uit te krijgen zijn wij in het bezit van speciale tapijtstripper waarmee we oud tapijt netjes kunnen verwijderen van de ondervloer. Neem contact op voor de mogelijkheden over het verwijderen van tapijt.

Uw huidige tegelvloer is niet meer wat het geweest is? of u bent toe aan iets nieuws? Een nieuwe vloer geeft uw huis compleet andere uitstraling. Maar eerst moet de oude vloer eruit. Dit kunt u toe vertrouwen aan sloopbedrijf Pannekoek. Met ons professionele materiaal weten we precies hoe we uw tegels kunnen verwijderen zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer.

Tegelvloer verwijderen

Een ander type vloer?

Ook bij elk ander type vloer bent u bij ons aan het goede adres. We hebben onder andere ervaring met het verwijderen van houtenvloeren, pvc, parket en natuursteen.

Betonvloer slopen

Strijkvloer/dekvloer verwijderen

Sommige betonvloeren zijn aan vervanging toe. Dit kan zijn door scheuren, slijtage of slechte isolatie.  In veel panden kan de betonvloer machinaal worden verwijderd doormiddel van een breekhamer aan een graafmachine. Bij gesloten ruimtes is dit eventueel uitlaatgasvrij mogelijk. In kleine ruimtes kan de vloer handmatig worden gesloopt.

Welke vloer u ook heeft, bij sloopbedrijf Pannekoek bent u aan het goede adres! Met onze jarenlange ervaring kunt u blindelings vertrouwen op ons vakmanschap.

Wilt u vloerverwarming in uw huis? Dan moet u vaak uw strijkvloer laten verwijderen. De strijkvloer (ook vaak dekvloer genoemd) is een cement vloer die op uw draagvloer (betonvloer) ligt. De strijkvloer zorg voor een egale afwerking. In deze vloer zit de vloerverwarming verwerkt.

Met zorgvuldig hakwerk kan de strijkvloer los worden verwijderd van de draagvloer. 
 

Volledige vloer verwijderen

bottom of page