top of page

Pannekoek Sloopwerken is uw specialistisch sloopbedrijf in Breda

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ecologisch sloopbedrijf in Breda? Dan bent u bij Pannekoek Sloopwerken aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden we garantie dat we ieder sloopproject vakkundig aanpakken en met succes voltooien.

Van kleine renovaties tot totaalsloop, er is geen project wat wij niet aankunnen. Wij snappen als geen ander dat slopen een complexe werkzaamheid is en nauwkeurigheid een vereiste is. Onze experts schatten haarfijn in wat er moet gebeuren en vooral hoe ze het moeten aanpakken. U bent in goede handen.

Daarom staan we ook hoog aangeschreven als sloopbedrijf in Breda. Wij pakken ieder project aan met dezelfde zorg en denken proactief mee om problemen in iedere fase van het bouwproject te voorkomen. Pannekoek Sloopwerken zorgt voor een goed eindresultaat. En dat op een duurzame, effectieve wijze.

Even kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Besteed betonboren uit aan Pannekoek Sloopwerken
Pannekoek sloopwerken is specialist in betonboren

Sloopbedrijf in Breda voor al uw sloopwerk

Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op sloopwerk in Breda. Een ding is tijdens ieder project hetzelfde: wij hanteren een integraal sloopproces. We plannen alles van a tot z uit en zorgen ervoor dat de plannen nauwkeurig uitgevoerd worden. Nadat al het sloopwerk compleet is, starten we onze opruimwerkzaamheden om de werkplaats voor te bereiden op de volgende fase van uw bouwproject.

Pannekoek Sloopwerken is onder meer expert op het gebied van:

  • Totaalsloop

  • Renovatiesloop

  • Cascosloop

  • Circulair slopen

  • Specialistisch slopen

  • Grondwerk

Ons sloopbedrijf in Breda richt zich op de specifieke wensen van de klant. Uiteraard nemen we u mee bij elke stap in ons proces en we zorgen ervoor dat we netjes op tijd klaar zijn.

Wat is betonboren?

Altijd veilig sloopwerk voor mens en omgeving

Als er iets is wat belangrijk is tijdens een sloopproject, is het wel veiligheid. Onze experts hebben de nodige expertise en voldoen aan de veiligheidsprotocollen. Denk hierbij aan dubbelchecken, rustig werken, berekeningen maken, etc.

Pannekoek Sloopwerken zorgt ervoor dat al haar werknemers continu worden bijgespijkerd op veiligheid en nieuwe werkmethodes. We willen ongevallen voorkomen en zorgen ervoor dat de werkplaats (en omgeving) te allen tijde veilig is.

Man aan het betonboren

Meer dan alleen een sloopbedrijf in Breda

Pannekoek Sloopwerken doet meer dan alleen slopen. We hebben ook de nodige ervaring met het verzetten van grondwerk. Dit ter voorbereiding van bouwprojecten, straatwerk, etc. Het is een complexe bezigheid waarbij u de juiste mensen en apparatuur nodig heeft.

Nadat we onze werkzaamheden met de graafmachines en dergelijke hebben uitgevoerd, zorgen we ervoor dat al het puin/zand/afval netjes (en circulair) wordt afgevoerd.

We kunnen tevens een totaaloplossing bieden voor het grond- en sloopwerk in Breda. We voeren dan alle werkzaamheden van a tot z uit, zodat u daarna door kan met de volgende fases van het bouwproject.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is?

Efficiënt betonboren voor bouw- en renovatieprojecten.

Wij zijn uw partner voor milieuvriendelijk sloopwerk in Breda

Pannekoek Sloopwerken is continu bezig met de innovatie van grondwerk- en sloopmethodes om zo groen mogelijk sloopwerk te stimuleren. We streven ernaar om bij te dragen aan de strijd tegen klimaatverandering om een duurzame toekomst te creëren in de bouwsector.

Als koploper in de sloopbranche, proberen we de nieuwste technologen te hanteren en alle materialen die we slopen/gebruiken te recyclen. Hierdoor minimaliseren we onze ecologische voetafdruk en verminderen we de hoeveelheid afval. Dit staat ook wel bekend als circulair slopen, een van onze grootste focus points.

Onze liefde voor het milieu komt niet alleen terug in onze apparatuur, maar ook in onze houding en bedrijfscultuur. En duurzaam betekent echt niet altijd minder effectief. Integendeel, onze apparatuur is minimaal net zo efficiënt als de oplossingen die schadelijk zijn voor het milieu.

Samen gaan we de strijd tegen klimaatverandering aan.

Breek beton met onze professionele betonboordiensten.

Waarom kiezen voor Pannekoek Sloopwerken?

In het kennismakingsgesprek bespreken we al uw wensen en kijken wij wat er mogelijk is. Als we tot een akkoord komen, kunt u ervan uitgaan dat wij uw project met succes binnen de afgesproken tijd afronden.

Ervaring en kunde
Wij zitten al 25 jaar in het sloopvak en weten precies hoe we efficiënt en veilig te werk moeten gaan. Onze experts werken samen als een geoliede machine.

Steeds groener
Innovatie speelt een belangrijke rol binnen Pannekoek Sloopwerken. We slopen circulair, zorgen voor zo min mogelijk afval, en gebruiken elektrische machines waar mogelijk.

Sloopbedrijf met ervaring in betonboren.

Persoonlijke aanpak
Bij ons bent u geen nummertje. We leven ons volledig in in uw wensen en doelen. Daarbij denken we proactief mee om uw project tot een succes te maken.

Voordelige en transparante kosten
Bij ons zit er geen addertje onder het gras. Wij zullen altijd helder communiceren over de kosten en nooit zonder uw toestemming extra acties uitvoeren om de kosten te verhogen.

Betonboren voor het doorbreken van obstakels.

Totaalsloop in Breda

Mocht u een project hebben waarbij een gebouw of constructie compleet met de grond gelijk gemaakt moet worden, dan zit u bij ons goed. Wij weten exact hoe we ieder type constructie moeten ontleden en zorgen voor een veilig en efficiënt werkproces.

En dat alles op korte termijn tegen een redelijke prijs.

Betonboren met focus op kwaliteit en precisie.

Renovatie sloopproject

Renoveren in Breda komt vaak voor. Wij zorgen ervoor dat we de constructie precies zo achterlaten zoals u deze nodig heeft om de renovatie zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen. Met zorg en precisie verwijderen we specifieke onderdelen van constructies en laten we de casco heel.

Betonboren voor het doorbreken van obstakels.

Casco sloopwerk

Een gebouw casco slopen houdt in dat alleen het ‘skelet’ van het gebouw blijft staan. En als uw vertrouwde sloopbedrijf in Breda, snappen wij hoe belangrijk het is dat wij met uiterste precisie te werk gaan om dit goed te voltooien. Onze experts beschikken over de nodige expertise om henzelf moeiteloos door ieder project heen te slaan.

Betonboren met focus op kwaliteit en precisie.

Vloerverwijdering

Wij zijn van alle markten thuis als het aankomt op vloerverwijdering. Welke vloer u ook heeft, wij verwijderen het snel en effectief. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat we de ondergrond netjes en schoon achterlaten. Zo blijft u strak op schema voor de volgende fase.

Betonboren voor het doorbreken van obstakels.

Wilt u beginnen met uw sloopwerk in Breda?

Pannekoek Sloopwerken is klaar voor uw sloopproject. Kies vandaag nog voor kwaliteit, duurzaamheid, ervaring en persoonlijke toewijding aan uw project. Wij zorgen ervoor dat uw project gerealiseerd wordt, precies zoals u voor ogen had!

Neem direct contact met ons op om van start te gaan.

bottom of page